top of page

Aluminium Jaloezieën

De collectie aluminium jaloezieën biedt de kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. 

De mogelijkheden

De Horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit.

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan Horizontale jaloezieën.

Modellen:

Deze collectie Horizontale jaloezieën biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing.

Ook is er een ruime keuze in bedieningsvormen.

Standaard jaloezie

De standaard jaloezie is leverbaar met 16 mm, 25 mm, 35mm, 50 mm en 70 mm lamellen en wordt geleverd met ladderkoorden. 

Design XL jaloezie: 

(in 50 mm en 70 mm) is een jaloezie met een strakke moderne look. Dit model is ook gemotoriseerd leverbaar.

Megaview jaloezie: 

De Megaview® jaloezie (in 25 mm en 50 mm) sluit als een standaard jaloezie, maar door gepatenteerde techniek ontstaat bij het openen een extra grote doorkijk.

Multicolour jaloezie: deze jaloezie kunt u kleurwisselingen (Multicolour) toepassen binnen één jaloezie door gebruik van 2 of meer (max. 5) kleuren lamellen. Leverbaar in 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm lamelbreedte.

Dakraam jaloezie:

Jaloezie van 25 mm voor dakramen met een maximale hellingshoek van 45º.
Ze worden geplaatst op het draaiende raamdeel, de lamellen worden getuimeld door middel van een draaiknop en de jaloezie kan in hoogte worden versteld door de onderlat te verplaatsen. 

Top Down/Bottom Up:

Dit ingespannen model (in 16 mm en 25 mm) is toepasbaar voor rechte ramen of deuren en draai-kiepramen.

Bediening gaat via de tuimelgreep. Door de schuifknop op de tuimelgreep te bewegen worden de lamellen in de gewenste positie gekanteld.

FrameFit jaloezie

FrameFit is ontwikkeld voor kunststof en aluminium ramen. Door toepassing van magneetstrip hoeven geen gaten in het kozijn geboord te worden. Daarnaast is de afneembaarheid van het frame van het raam een groot voordeel, indien de ramen gewassen moeten worden.

TruFit™ jaloezie

TruFit™ ingespannen modellen zijn toepasbaar voor rechte ramen of deuren en draai-kiepramen met een hellingshoek van maximaal 15°. Ze kunnen direct op het glas gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven.

​Verschillende uitvoeringen en bedieningsvormen

Bij de verschillende lamelbreedtes horen verschillende bedieningsvormen.

Let op: Niet elk merk heeft dezelfde bedieningsvorm in het aanbod.

Standaard bediening

De standaard bediening is beschikbaar voor zowel de 16 mm, 25 mm en 35mm jaloezieën als de jaloezieën met een lamelbreedte van 50 mm en 70 mm.

Deze jaloezieën beschikken over zowel een tuimelkoord als een aluminium bedieningsstang. 

Eindloos ketting

Met de metalen eindloos ketting kunt u de jaloezie zowel optrekken als tuimelen. Eindloos ketting is beschikbaar voor alle jaloezieën.

LiteRise® bediening

LiteRise® is de meest eenvoudige manier van jaloezie bediening. Door middel van de metalen handgreep kunt u de jaloezie op en neer bewegen, openen, sluiten of tuimelen. LiteRise® is beschikbaar voor 25 mm en 50 mm jaloezieën. 

Top Down/Bottom Up

Top Down/Bottom Up is bedienbaar van boven naar beneden en andersom, via en tuimelgreepbediening. Door de schuifknop op de tuimelgreep naar links of rechts te bewegen worden de lamellen in de gewenste positie gekanteld. Dit zorgt voor optimale lichtinval en optimale privacy. Top Down/Bottom Up is beschikbaar met 16 mm en 25 mm lamellen.
EASE® accumotor

Maak uw jaloezie smart met bijgeleverd Access Point. Bediening gaat via smartphone of afstandsbediening. De slimme EASE® accumotor is te integreren met Amazon Alexa en Google Assistant. EASE® is beschikbaar met 16 mm en 25 mm lamellen.

EASE® Smart Blinds accumotor

Somfy RTS 12V

De draadloze 12V motor wordt geleverd met een geïntegreerde RTS-ontvanger. De jaloezie wordt bediend met een afstandsbediening.

Met het Somfy Smart Home systeem (TaHoma switch) kunt alle aangesloten producten in huis via een smartphone bedienen.

Somfy RTS 12V

Elektrisch 24V & 230V

Elektrische bediening is beschikbaar voor jaloezieën in iedere lamelbreedte. De geïntegreerde motor bevindt zich in de bovenbak en bediening gaat via een schakelaar of een afstandsbediening. 24V elektrische bediening is beschikbaar voor 16 en 25 mm lamelbreedtes, 230V alleen voor de Design XL jaloezie (50 mm en 70 mm lamelbreedte).

Geavanceerde daglichtregulering

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Daarnaast zijn horizontale jaloezieën goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde.

bottom of page