top of page

Behang

Behang is perfect geschikt om uw huis een persoonlijke uitstraling te geven. Behang is niet alleen mooi, het geeft ook een warme en gezellige sfeer.Welke stijl past het beste bij u? Een bloemrijk dessin uit de collectie PIP of een glamour uitstraling uit de collectie van Arte. Houdt u meer van strepen, of toch een prachtige fotowand? Mogelijkheden zijn er genoeg. Maar waar wordt u enthousiast van?

Uni / effen behang

Behang geeft uw muur direct een persoonlijke uitstraling. Houdt u niet van drukke prints of ingewikkelde patronen? Dan is uni of effen behang de beste keuze. 

Ons assortiment kent een ruime collectie uni behangsoorten in alle mogelijke kleuren.

Door de combinatie van mat, glans en reliëf zijn de hedendaagse mogelijkheden eindeloos.

In een handomdraai geeft u uw interieur de gewenste metamorfose.


Dessin behang

Prachtige dessins, natuurgetrouwe patronen of moderne flocktechnieken maken de keuzemogelijkheden eindeloos.

Op het gebied van behang is Kok Wonen een bewezen specialist! Door de ontwikkelingen in papiersoort wordt het aanbrengen steeds eenvoudiger waardoor u in een handomdraai uw interieur de gewenste update geeft. Een ruime collectie van gerenommeerde merken als Eijffinger, Arte, BN Walls, Hooked on Walls en Esta at Home is aanwezig. 


Fotobehang

U waant zich in het bos! Maar u bevindt zich gewoon in uw woonkamer! Of uw lievelingsbloem in XL formaat op de muur. Poster of fotobehang is er in allerlei dessins en formaten.

De mogelijkheden zijn ongekend. Dat is pas persoonlijk!


Wij zijn u graag van dienst met eerlijk advies en creatieve ideeën en toepassingen.

Kunnen we u helpen met behangen?

Als u bij ons uw behang aankoopt, dan kunt u gratis een behang afstomer en behangtafel lenen. Ook voor behanglijm en alle toebehoren helpen wij u graag verder.

bottom of page