top of page

Rolgordijnen
Rolgordijnen kunnen in iedere ruimte worden toegepast. Van transparante rolgordijnen voor de woonkamer tot verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer. 

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Keuze uit 600 stoffen

De collectie bevat ruim 600 stoffen. Dat biedt u een ruime keuze in kleur, structuren en transparanties.

 

Diverse soorten stoffen

Onze hoogwaardige stoffen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve toepassingsmogelijkheden.

Transparante en lichtdoorlatende stoffen

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan uw woonkamer.

Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer.

Technische stoffen

Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.

Dustblock™ stoffen

Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Verzuurdaming

Veel leveranciers zijn bezig om de collectie's duurzamer te maken. Sunway heeft hierin een mooie stap gemaakt.
In deze collectie rolgordijnen hebben we duurzame Greenscreen Sea-Tex® opgenomen.
Dit Greenscreen is gemaakt van FLX garen. FLX is het allereerste zonweringsweefsel gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

Zo dragen we graag bij aan het verminderen van de plasticsoep. Greenscreen Sea-Tex® heeft dezelfde eigenschappen als polyester.

Het is nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Meer informatie

 

Smart bediening

Naast ketting- en LiteRise® bediening kunnen de SUNWAY® rolgordijnen worden geleverd met kindveilige gemotoriseerde bediening. Wilt u uw rolgordijn eenvoudig ‘smart’ maken?

De Somfy® motor maakt u eenvoudig smart met de Somfy® TaHoma switch en is te integreren met Homey, Amazon Alexa en Google Assistant.

De nieuwe EASE® motor is een slimme motor (wordt geleverd met access point) en is te integreren met Amazon Alexa en Google Assistant.

bottom of page