top of page

Vinyl

Vinyl is niet meer zoals vroeger gewoon een lapje plastic. Het huidige vinyl is van superieure kwaliteit en onmogelijk nog te vergelijken met de vinyl van vroeger. De prints die gebruikt worden zijn tegenwoordig heel natuurgetrouw. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints tot bijzondere tegelmotieven of betonvloeren. Vinyl is een kunststof produkt, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Vinyl is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling die mede bepaald wordt door de unieke structuur. Er is vinyl in verschillende prijsklassen, voor starters maar ook voor professioneel gebruik.

Vinylvloeren bestaan in meerdere breedtes. Meest voorkomende breedte is 4 meter, maar ook 2 en 3 meter is bij bepaalde merken mogelijk. Hierdoor zijn vaak naadloze toepassingen mogelijk in vrijwel iedere leefruimte. Het ontbreken van de naden en de beschermende toplaag zorgen voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

Marmoleum

Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld. 
Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van de natuurlijke grondstoffen lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen. 

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten.

bottom of page