top of page

Trappen

Een trap kan op verschillende manieren bekleed worden. Met tapijt, vinyl, PVC en laminaat krijgt u verschillende resultaten. Naast functionele eigenschappen kijken we natuurlijk ook naar de uitstraling van de trap. Wilt u klassiek, modern of industrieel. Moet de trap helemaal bekleed worden of is een traploper ook een mooie optie. U kunt de stootborden ook onbekleed laten en verven in een gewenste kleur. De trapwangen zijn meestal onbekleed, maar deze kunnen ook mee gestoffeerd worden. Allemaal keuzes waarbij wij u graag adviseren.

Tapijt

Wilt u zo min mogelijk geluid op de trap, dan adviseren wij om voor tapijt te kiezen. Tapijt heeft een hoog dempend vermogen en voelt warm aan.

Bij hoogpolig tapijt krijgt u een luxe uitstraling, en een grove stoere bouclé staat mooi bij een industriële inrichting.

De trap kan in zijn geheel bekleed worden, maar het is ook mooi om alleen de treden te bekleden en de stootborden en zijwangen te verven.

Wat de keuze ook is, tapijt is zacht, heeft een warme uitstraling en heeft een antislip eigenschap.

Gladde trap

Gladde strakke trappen zien we tegenwoordig steeds vaker. Het stoere karakter en het onderhoudsgemak zijn vaak de redenen om voor een gladde trap te kiezen. Met vinyl, PVC of laminaat kunnen wij zo’n mooie trap realiseren.

Afgewerkt met strakke RVS neusstrips of rubberen trapneuzen werken we de treden mooi af en maken we de trap ook nog eens veilig met betrekking tot slipgevaar.

Traploper

Traplopers worden veel in oudere woningen geplaatst, maar ook in een moderne stoere inrichting kan een traploper erg mooi staan.

Er zijn standaard traplopers met ingeweven motieven, maar ook van een gewoon tapijt kunnen traplopers gemaakt worden.

Afgewerkt met een bies en traproedes die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, wordt uw trap een ware eyecatcher.

bottom of page