top of page

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als u van een strak en modern interieur houdt. U kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm. Stel zelf uw unieke paneelgordijn samen door verschillende stofkleuren te combineren. Kies uit ruim 350 mooie stoffen en kleuren.

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen.
Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. Wij bieden met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

PANEELGORDIJNEN IN VERSCHILLENDE TRANSPARANTIES

Paneelgordijnen zijn te verkrijgen in drie transparanties: transparant, half-transparant en dicht.

Een half-transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy. Een dichte stof laat zeer weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.

 

DESIGN TECHNIEK

Paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen.

Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen. De hoogwaardige materialen geven het paneelgordijn een chique uitstraling.

 

ROOMDIVIDER

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Het is niet alleen een perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, een paneelgordijn is ook zeer goed toepasbaar als roomdivider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

 

PANEELGORDIJNEN RAILS

Nieuw in de paneelcollectie is het slanke railsysteem. De rail kan geleverd worden met 2 en 3 sporen. Door een combinatie hiervan wordt een 4-, 5- en 6 sporenrail samengesteld.

bottom of page