top of page
3G9A6303_edited_edited.jpg

Over ons

De basis van je huis is als de bodem van een pizza. Als de bodem goed is kun je verder gaan varieëren.
Wij, Astrid, Miranda en Nienke, geven u advies bij het stofferen van uw woning. Daarbij luisteren wij naar uw wensen en zoeken we naar de sfeer waar u zich lekker bij voelt. Natuurlijk volgen wij de trends op de voet, maar een huis moet vooral eigen voelen. Samen met u zoeken wij naar die perfecte combinatie. Bij ons is het advies helemaal gratis. Wij werken niet met tekeningen, maar met stalen van de producten. Deze kunt u mee naar huis nemen om de kleuren en materialen thuis goed te kunnen zien. Tenslotte is de lichtval in ieder huis weer anders. Waar een styliste alleen naar kleuren en materialen kijkt, kijken wij verder. Denk aan de techniek van producten en de mogelijkheden van producten in uw woning. Wij vertellen u er graag meer over.

In ons team zitten vakbekwame stoffeerders met hart voor hun ambacht. Danny, Guy en Selwyn gaan altijd voor het maximale resultaat en de mooiste afwerking. Door te werken met professioneel gereedschap, kunnen wij strakke afwerkingen garanderen. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk. 
De mannen draaien hun handen niet om voor een moeilijke visgraat PVCvloer of een ingewikkelde trap die gestoffeerd moet worden. Daarnaast wordt er ook met de klant meegedacht in mogelijkheden bij moeilijke situaties in de woning. Denk daarbij aan aparte ramen, ongelijke vloeren of een oude trap.
Ook het monteren van raambekleding en gordijnen en het behangen, vliezen en sauzen van uw wanden voeren wij zelf uit. Zo houdt u alle stofferingswerkzaamheden bij één bedrijf waardoor u meer rust heeft qua planning en één aanspreekpunt heeft voor vragen en overleg.

Hebben wij uw interesse gewekt, kom dan gerust langs in onze winkel aan de Stationsstraat 18 in Pijnacker. Wij helpen u graag verder.

Team Kok Wonen

Ons team

bottom of page